icon_temp_photo

Keramische Pasta 804

Moton Keramische Pasta 804 is een universeel toepasbare antivreet- en montagepasta met uitmuntende smerende eigenschappen, verrijkt met keramische deeltjes. Dit product bevat geen metalen. Zo spaart Moton Keramische Pasta 804 het milieu en is deze, op basis van de gebruikte grondstoffen, toepasbaar voor de levensmiddelenindustrie.

Moton Keramische Pasta 804 bevat waterverdringende eigenschappen, beschermt tegen corrosie, heeft een uitstekende hechting, verhindert vreten tijdens (voor)montage en smeert uitermate goed en langdurend. Dankzij de zorgvuldig ontwikkelde samenstelling houdt Moton Keramische Pasta 804 schroefdraadverbindingen gangbaar, ook na langdurige inwerking van warmte en atmosferische invloeden. Moton Keramische Pasta 804 is met name bedoeld voor de behandeling van roestvrijstalen- c.q. messing fittingen bij een zeer lage temperatuur.

VOORDELEN

  • Uitmuntende, langdurige smerende en waterverdringende eigenschappen;
  • Beschermt tegen corrosie en hecht uitstekend;
  • Bevat geen metalen;
  • Met name voor de behandeling van roestvrijstalen- c.q. messing fittingen bij een zeer lage temperatuur;
  • Toepasbaar voor de levensmiddelenindustrie.

TOEPASSINGSGEBIEDEN

Moton Keramische Pasta 804 is zeer geschikt als montagepasta van alle onderdelen en schroefdraden, die normaal met metaal bevattende pasta’s worden behandeld. Moton Keramische Pasta 804 is speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de levensmiddelenindustrie, maar kan uiteraard ook zeer goed in andere sectoren worden toegepast.

FYSISCHE EIGENSCHAPPEN

Kleur Beige
Componenten Synthetische olie, anorganisch bindmiddel, keramische materialen, additieven
Dichtheid Ca. 1 kg/l
NLGI-klasse Ca. 2
Globaal werktemperatuurgebied Als pasta -50°C tot +180°C. De vaste smeerstoffen tot maximaal +1700°C