Keramisch Additief 115

Keramisch Additief 115

Moton Keramisch Additief 115 is een product op basis van een hoogwaardige, zeer zuivere minerale olie. Dit garandeert een goede mengbaarheid en compatibiliteit met alle in de industrie gangbare oliën, uitgezonderd raapzaadoliën.

De toegevoegde keramische deeltjes zorgen voor een zeer lage wrijving en reageren niet met andere stoffen. Moton Keramisch Additief 115 vermindert de schade die veroorzaakt wordt door direct metaal-op-metaal contact en minimaliseert daarmee onder andere slijtage, pitting en stick-slip. Zo gaan uw onderdelen langer mee!

VOORDELEN

  • Minimaliseert wrijving, slijtage, pitting en stick-slip;
  • Verbetert motorwerking en regelsystemen;
  • Reduceert energie- en brandstofverbruik.

TOEPASSINGSGEBIEDEN

Moton Keramisch Additief 115 is toe te voegen aan alle soorten smeersystemen, zoals tandwielkasten, motorsmering en hydraulieksystemen.

In motoren vermindert dit product de wrijving en slijtage, het verbetert de motorwerking en de koude start, vermindert “blow-by” en zorgt voor minder verbruik van de brandstof en olie.

In tandwielkasten en differentiëlen is dit product uitstekend te gebruiken voor de minimalisering van wrijving en slijtage, de vermindering van pitting, het verlagen van de startkoppen en de beveiliging tegen topbelastingen.

In hydraulische systemen verhindert Moton Keramisch Additief 115 de stick-slip, verbetert het regelsysteem, verlaagt de startkoppel van hydromotoren en zorgt voor een reducering van het energiegebruik.

FYSISCHE EIGENSCHAPPEN

 Kleur  Crème
 Componenten  Minerale olie, additieven, keramische deeltjes
 Dichtheid  0,9 kg/l
 Fase  Vloeibaar