Moton Electro Lube 521 400 ml

Electro Lube 521

Moton Electro Lube 521 is een geconcentreerd vochtverdrijvend middel, ten behoeve van alle typen elektromotoren, elektronische besturingen en computersystemen. Moton Electro Lube 521 is ontwikkeld om onder de meest extreme situaties probleemloos te functioneren en is veilig voor alle metalen en bijna alle kunststoffen.

Na droging is Moton Electro Lube 521 bestand tegen temperatuurverschillen van -40˚C tot +200˚C.

Moton Electro Lube 521 heeft een goede penetrerende werking en staat garant voor een goede smering en bescherming van uw toepassing. Moton Electro Lube 521 verdrijft onmiddellijk vocht en vormt een zeer hoogwaardige, waterafstotende en flexibele beschermlaag. Deze beschermlaag verdrijft niet alleen vocht dat van buitenaf binnendringt, maar beschermt tevens elektronische besturingssystemen tegen condensatie. Hierdoor blijft een goed bedrijfsrendement gegarandeerd.

VOORDELEN

  • Vochtverdrijvend middel;
  • Functioneert probleemloos onder meest extreme situaties;
  • Veilig voor alle metalen en bijna alle kunststoffen;
  • Toepasbaar in breed temperatuurgebied;
  • Vormt een flexibele waterafstotende beschermlaag;
  • Beschermt tegen vocht van binnen- en buitenaf;
  • Goede penetrerende, smerende, beschermende werking.

TOEPASSINGSGEBIEDEN

Moton Electro Lube Lube 521 is uitstekend geschikt voor het smeren van bijvoorbeeld onderdelen van bedieningsorganen zoals relais, schakelaars en stekkers. In de garagewereld is Moton Electro Lube 521 onvervangbaar voor de bescherming van elektronische ontstekingssystemen, boordcomputers, accupolen, bougiekabels, stekkerverbindingen, stroomverdelers, rotors, contactpunten, bougies, sensoren en hydraulisch beveiligde kranen.

FYSISCHE EIGENSCHAPPEN

Kleur Amber
Viscositeit Vloeibaar
Vlampunt 58°C
Kookpunt / Smeltpunt 187°C à 215°C / >-30°C
Soortelijk gewicht 0,76