Bio Lube 313

Bio Lube 313

Moton Bio Lube 313 is een hoogwaardig universeel smeermiddel met langdurige smeer- en beschermingseigenschappen, op basis van een biologisch afbreekbare olie. Naast een zeer specifiek additievenpakket bevat Moton Bio Lube 313 microscopisch kleine deeltjes aan vaste smeerstoffen. De zorgvuldig geteste en geoptimaliseerde combinatie van de vaste smeerstoffen met de andere componenten geeft de Moton Bio Lube 313 zijn weergaloze milieu- en mensbewuste smeerwerking.

Dankzij het zeer specifieke additievenpakket dat Moton Bio Lube 313 bevat, geeft dit product een goede corrosie- en slijtagewering en een uitmuntende smeer- en kruipwerking. Moton Bio Lube 313 is bestand tegen (zout) water en stoom. Daarbij zorgt dit product voor conservering van de toepassing en hecht het geen stof of vuil aan. Door de excellente kruipwerking komt het product overal waar nodig.

Moton Bio Lube 313 is biologisch afbreekbaar, wat een groot voordeel geeft ten opzichte van andere smeermiddelen.

VOORDELEN

  • Biologisch afbreekbaar;
  • Weergaloze milieu- en mensbewuste smeerwerking;
  • Bestand tegen (zout) water en stoom;
  • Excellente kruipwerking;
  • Corrosie-, vocht- en slijtagewerend.

TOEPASSINGSGEBIEDEN

Moton Bio Lube 313 is zeer geschikt voor het onderhouden, lossen, smeren en beschermen van onder andere installaties, gereedschappen, scharnieren, alle soorten draai- of schuifconstructies, glijlagers, kabels en kettingen.

FYSISCHE EIGENSCHAPPEN

Kleur Crème
Componenten Esters, additieven, vaste smeerstoffen
Dichtheid Ca. 0,9 kg/l
Viscositeit Vloeibaar
Thermische stabiliteit Goed
Globaal temperatuurwerkgebied -28°C tot +80°C